Het grootste spektakel

van Nederland tijdens de jaarwisseling

Sponsor worden?

Ieder jaar organiseert het Nationale Erfgoed Vreugdevuur Scheveningen een groot vreugdevuur op het strand van Scheveningen om de jaarwisseling te vieren. Het organiseren van deze traditie brengt vele kosten met zich mee, daarom zijn sponsors tegenwoordig onmisbaar geworden om alle kosten te dekken. Het transport van de pallets, LED schermen, proffessionele vuurwerkshow, eten en drinken voor de vrijwilligers zijn allemaal kosten die gedekt moeten worden om dit evenement tot een groot succes te maken.

Vreugdevuur Scheveningen is van een oude lokale traditie uitgegroeid tot een groot evenement met afgelopen editie ruim 300.000 bezoekers uit binnen -en buitenland. De verwachting is dat Vreugdevuur Scheveningen met de steun van het bedrijfsleven zich verder kan ontwikkelen tot een evenement die internationaal aanspreekt tijdens de jaarwisseling. Gezien de huidige ontwikkelingen van Vreugdevuur Scheveningen is het aannemelijk dat de bezoekersaantallen de komende jaren verder zullen stijgen en dat de belangstelling van de nationale en internationale media ook verder zullen toenemen.

Dat Vreugdevuur Scheveningen internationaal steeds populairder wordt komt voornamelijk vanwege het feit dat er over de hele wereld vuurwerk wordt gebruikt om de jaarwisseling te vieren. Echter is de combinatie van vuur én vuurwerk tijdens oud en nieuw op het strand van Scheveningen wel uniek in de wereld. Juist vanwege deze unieke uitstraling staat Vreugdevuur Scheveningen als Nationaal Erfgoed momenteel internationaal symbool voor de huidige nieuwjaarsviering van Nederland!

Afgelopen editie heeft Vreugdevuur Scheveningen ruim 300.000 bezoekers getrokken.

Bedrijven kunnen Vreugdevuur Scheveningen ondersteunen d.m.v. reclame-uitingen op kleding, LED schermen of reclamedoeken op het strand. Deze reclame-uitingen zijn van 27 dec. tot 31 dec. goed zichtbaar voor de bezoekers vanaf de boulevard van Scheveningen. Wij bieden bedrijven diverse sponsorpakketten aan in elk budget vanaf de beginnende ondernemer tot het grote bedrijfsleven, want in elk budget is er namelijk wel een sponsorpakket te vinden voor het bedrijfsleven. Ook is het voor Vreugdevuur Scheveningen mogelijk om maatwerk te leveren op het gebied van sponsoring, hiervoor kunt u een afspraak maken met één van onze vrijwilligers.

Voordelen sponsoring Vreugdevuur Scheveningen:

  • Exposure op een A-locatie aan de boulevard van Scheveningen tijdens de vakantieperiode.
  • Talloze mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.
  • Een uitgelezen mogelijkheid om uw betrokkenheid te tonen aan de lokale bevolking.
  • Een groter (zakelijk) netwerk voor uw bedrijf of instantie.

Sinds dit jaar bieden wij verschillende sponsor pakketten aan.
Zie de tabel boven aan de pagina welke pakketten wij aanbieden of stuur ons een email naar [email protected] voor meer informatie.

Sponsor worden? Meld je nu aan via het contactformulier!

10 + 13 =

Doneer