Het Vreugdevuur is mede mogelijk gemaakt door :

Welkom op dé website van het grootste vreugdevuur ter wereld!

Geheel volgens traditie organiseert de Stichting Vreugdevuur Scheveningen op het Noorderstrand van Scheveningen een groot nieuwjaarsvuur om de jaarwisseling te vieren. De opbouw van dit vreugdevuur vindt jaarlijks plaats van 27 t/m 31 december waarbij het vreugdevuur op oudejaarsavond om middernacht wordt aangestoken.

Deze oude traditie is rond 1850 ontstaan met in die tijd nog kerstboomverbrandingen en is in 2014 benoemd tot Nationaal Immaterieel Cultureel Erfgoed van Nederland. In 2015 heeft Vreugdevuur Scheveningen een nieuw wereldrecord neergezet als grootste vreugdevuur ter wereld met 8695m3 bij Guinness World Records en zijn wij nog steeds recordhouder!

Door de ontwikklingen van de afgelopen jaren is Vreugdevuur Scheveningen inmiddels uitgegroeid van een oude lokale traditie naar een groot nieuwjaarsevenement met afgelopen editie bijna 300.000 bezoekers. De unieke combinatie van het grootste vreugdevuur ter wereld en een professionele vuurwerkshow spreekt nationaal en internationaal aan.

Word nu sponsor
of doneer aan het
Vreugdevuur

Bedrijven kunnen Vreugdevuur Scheveningen ondersteunen d.m.v. reclame-uitingen op kleding, LED schermen of reclamedoeken op het strand. Deze reclame-uitingen zijn van 27 dec. tot 31 dec. goed zichtbaar voor de bezoekers vanaf de boulevard van Scheveningen. Wij bieden bedrijven diverse sponsorpakketten aan in elk budget vanaf de beginnende ondernemer tot het grote bedrijfsleven

 

Lees meer…

Gastenboek

Laat een bericht achter

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je email adres wordt uiteraard niet gepubliceerd.
11 berichten.
Jeroen uit Scheveningen heeft geschreven op 14 november 2017 om 20:15:
Op naar de jaarwisseling 2017/2018!