Partners worden met het grootste vreugdevuur ter wereld?

Meer dan 300.000 ogen op uw bedrijf gericht.

Bel voor informatie!

06 16 86 01 22

Ik wil sponsor worden van het vreugdevuur!

  • Zie de pakketten tabel op deze pagina wat de pakketten precies inhouden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sponsor worden van Het Vreugdevuur Scheveningen?

Ieder jaar organiseert het Nationale Erfgoed Vreugdevuur Scheveningen een groot vreugdevuur op het strand van Scheveningen om de jaarwisseling te vieren. Het organiseren van deze traditie brengt vele kosten met zich mee, daarom zijn sponsors tegenwoordig onmisbaar geworden om alle kosten te dekken. Het transport van de pallets, LED schermen, proffessionele vuurwerkshow, eten en drinken voor de vrijwilligers zijn allemaal kosten die gedekt moeten worden om dit evenement tot een groot succes te maken.

Vreugdevuur Scheveningen is van een oude lokale traditie uitgegroeid tot een groot evenement met afgelopen editie ruim 300.000 bezoekers uit binnen -en buitenland. De verwachting is dat Vreugdevuur Scheveningen met de steun van het bedrijfsleven zich verder kan ontwikkelen tot een evenement die internationaal aanspreekt tijdens de jaarwisseling. Gezien de huidige ontwikkelingen van Vreugdevuur Scheveningen is het aannemelijk dat de bezoekersaantallen de komende jaren verder zullen stijgen en dat de belangstelling van de nationale en internationale media ook verder zullen toenemen.

Dat Vreugdevuur Scheveningen internationaal steeds populairder wordt komt voornamelijk vanwege het feit dat er over de hele wereld vuurwerk wordt gebruikt om de jaarwisseling te vieren. Echter is de combinatie van vuur én vuurwerk tijdens oud en nieuw op het strand van Scheveningen wel uniek in de wereld. Juist vanwege deze unieke uitstraling staat Vreugdevuur Scheveningen als Nationaal Erfgoed momenteel internationaal symbool voor de huidige nieuwjaarsviering van Nederland!

Afgelopen editie heeft Vreugdevuur Scheveningen ruim 300.000 bezoekers getrokken.

Bedrijven kunnen Vreugdevuur Scheveningen ondersteunen d.m.v. reclame-uitingen op kleding, LED schermen of reclamedoeken op het strand. Deze reclame-uitingen zijn van 27 dec. tot 31 dec. goed zichtbaar voor de bezoekers vanaf de boulevard van Scheveningen. Wij bieden bedrijven diverse sponsorpakketten aan in elk budget vanaf de beginnende ondernemer tot het grote bedrijfsleven, want in elk budget is er namelijk wel een sponsorpakket te vinden voor het bedrijfsleven. Ook is het voor Vreugdevuur Scheveningen mogelijk om maatwerk te leveren op het gebied van sponsoring, hiervoor kunt u een afspraak maken met één van onze vrijwilligers.

Voordelen sponsoring Vreugdevuur Scheveningen:

– Exposure op een A-locatie aan de boulevard van Scheveningen tijdens de vakantieperiode.

– Talloze mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

– Een uitgelezen mogelijkheid om uw betrokkenheid te tonen aan de lokale bevolking.

– Een groter (zakelijk) netwerk voor uw bedrijf of instantie.

Sinds dit jaar bieden wij verschillende sponsor pakketten aan.
Zie de tabel boven aan de pagina welke pakketten wij aanbieden of stuur ons een email naar vreugdevuur.scheveningen@gmail.com voor meer informatie.

Reclame-uitingen via LED schermen of reclamedoeken is mogelijk bij Vreugdevuur Scheveningen (31-12-2015).

Overige sponsoring en vrijwilligers:

Bedrijven kunnen naast de gebruikelijke sponsorpakketten uiteraard ook materialen en diensten aanleveren, denk bijvoorbeeld aan eten en drinken voor de bouwers van het vreugdevuur en/ of het uitlenen/ huren van transport om pallets te vervoeren. Een feesttent en geluidsinstallatie kunnen we natuurlijk ook goed gebruiken evenalshet hekwerk voor bijvoorbeeld onze reclamedoeken.

Daarnaast zijn uiteraard (zoals u weet) ook de pallets erg geliefd bij ons! Dus kent u iemand die graag van zijn pallets af wilt of kunt u zelf pallets regelen voor ons vreugdevuur (minimaal 100 stuks)? Laat het ons dan a.u.b. snel weten via onze mail: vreugdevuur.scheveningen@gmail.com

Uiteraard zetten onze vrijwilligers zichzelf ook financieel in voor het Vreugdevuur Scheveningen door het hele jaar door donaties te storten; dit varieert van een paar tientjes tot een paar honder euro per persoon het is maar wat iedereen missen kan. Helaas is de eigen bijdrage bij lange na niet genoeg om het grootste vreugdevuur ter wereld te organiseren. Om deze reden kan iedereen op deze website (anoniem) geld doneren, sponsoren of ons steunen door de aankoop van verschillende artikelen.

Mede dankzij de ondersteuning van het bedrijfsleven kunnen tienduizenden bezoekers elk jaar weer genieten van dit Nationale Erfgoed (december 2014).

Media:

Naast de toeristen en de lokale bevoking komt ook regelmatig de media een kijkje nemen bij Vreugdevuur Scheveningen. Dit is zowel de lokale media waaronder Omroep Scheveningen, TV West en de Scheveningse Courant als de landelijke media zoals; SBS 6, NOS en RTL 4, deze vinden allemaal hun wegen richting het strand voor nieuwsuitzendingen over oud en nieuw. Daarnaast kan Vreugdevuur Scheveningen ook op belangstelling rekenen uit het buitenland, want internationale media, zoals CNN en BILD besteden ook aandacht aan onze unieke traditie. Deze media-aandacht komt uiteraard ook ten goede voor onze sponsors die hierdoor meer naamsbekendheid krijgen.

Kortom; zowel bedrijven als het Nationale Erfgoed Vreugdevuur Scheveningen kunnen veel voor elkaar betekenen! 

Interview tijdens Hart van Nederland (december 2013).

Hierbij onze dank aan de sponsors die

Vreugdevuur Scheveningen mede mogelijk maken!

Doneren aan Het Vreugdevuur Scheveningen?

Wilt u een financiële bijdrage leveren aan het Vreugdevuur Scheveningen? Dan kunt u hier geld doneren!

Naast sponsoring en verkoop van artikelen zijn donaties ook een belangrijke inkomstenbron voor Vreugdevuur Scheveningen. Door uw donatie kunnen wij namelijk de kosten drukken voor de huur van vrachtwagens, bouwmachines, benzine, werkkleding en andere kosten, zodat wij weer het grootste vreugdevuur ter wereld kunnen bouwen op het Noorderstrand van Scheveningen. Daarnaast gebruiken wij deze inkomsten ook voor onze proffessionele vuurwerkshow en onze LED schermen.

Er zijn bezoekers die niet willen sponsoren of een artikel willen aanschaffen, maar wel hun steentje willen bijdragen aan deze mooie traditie door een donatie te storten naar Vreugdevuur Scheveningen. Voor deze mensen bestaat er onder deze tekst de mogelijkheid om ons te steunen d.m.v. donaties, alvast bedankt voor uw financiële steun aan ons Nationaal Erfgoed!

U kunt uw donatie storten op rekeningnummer:

NL96 INGB 0006 5084 47

t.n.v. Vreugdevuur Scheveningen. 

Dankzij uw financiële bijdrage kunnen wij o.a. deze vrachtwagen inhuren om pallets in te vervoeren.